Over Move&Match

Zolang ik me kan herinneren word ik er blij van wanneer ik een bijdrage kan leveren aan het welzijn van anderen. Dat is wat mij drijft en wat ik ook heb weten te vertalen naar mijn werkende leven. Ik ben Monique Verbeek en ik heb veel ervaring opgedaan in de Volkshuisvesting. Zo heb ik als manager van een woningcorporatie jarenlang bijgedragen aan goede en betaalbare huisvesting voor mensen die om wat voor reden dan ook (fysiek, geestelijk of materieel) hier zelf niet in konden voorzien. Door samen met huurders, gemeenten, zorgpartijen en andere maatschappelijke partners op zoek te gaan naar ‘de beweging’ ontstond er ruimte om ‘verbindingen’ aan te gaan. Diezelfde zoektocht is ook intern, binnen teams, zeer waardevol. Want wat maakt een team nu efficiënt? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn? Dat een ieder op de juiste plek zit en zijn of haar talenten kent en inzet? Of in meer persoonlijke sfeer; wat vind ik belangrijk? Wat wil ik eigenlijk? En hoe kan ik niet effectief gedrag omzetten in effectief gedrag?

Ik kan je helpen inzichten te krijgen in processen, kernwaarden, sterke punten en mogelijkheden door samen ‘in beweging’ te komen en ‘verbindingen’ aan te gaan.

Kortom: Welkom bij Move & Match!