Werkwijze

In de coachsessies gaan we op zoek naar de achtergronden en oorzaken van je hulpvraag.

We bespreken wat jij wilt bereiken en welke stappen jij richting dit doel kan zetten. We onderzoeken je belemmeringen/blokkades.  Ik geef je handvatten om stil te staan en naar binnen te kijken. Je krijgt hierdoor inzicht in je drijfveren en je thema’s.

Je leert daarnaast rust in je hoofd creëren, naar jezelf te luisteren, te voelen, grenzen te stellen en je energie te (her)vinden. Ik gebruik hierbij technieken vanuit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), de sterke punten aanpak, mindfulness en stresscounseling. Ook bied ik de mogelijkheid om samen naar energetische blokkades te kijken en deze te verhelpen.

Een goed gesprek over jouw vraagstuk is altijd de basis voor coaching. Voordat we beginnen aan een coachtraject kijken we in een vrijblijvend intakegesprek of er tussen jou en mij een goede match is. Pas als het voor ons beiden goed voelt, starten we de coaching.

De gesprekken kunnen plaatsvinden op een door jou gewenste locatie. Natuurlijk kan dit ook bij Move&Match in Hoog-Keppel of al wandelend in de prachtige natuur rondom Hoog-Keppel (op slechts twintig minuten rijden van Arnhem, tien minuten vanaf Doetinchem en vijftien minuten vanaf Zutphen). Als je wandelt kom je namelijk niet alleen fysiek in beweging. Ook wordt er iets in beweging gebracht in je hoofd, alleen al door de ontspanning, de frisse lucht en de rust van de natuur.

Sta stil bij wie je bent….Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake-gesprek via (06) 412 699 03 of mail (info@moveandmatch.nl).

Wil je meer weten over het verhelpen van energetische blokkades zie dan ook mijn andere site www.uitjeonderbewuste.nl.

Geen behoefte aan coachingsgesprekken maar ben je wel benieuwd naar wat jou uniek maakt?
Volg dan het “Ontdek je sterke punten”-programma.